Πρώτο Trailer Απο Το "Home Before Dark"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Home Before Dark", την νέα τηλεοπτική σειρά μυστηρίου των Dana Fox και Dara Resnik. Το πρώτο trailer φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά με πλοκή που αν και βασίζεται σε αληθινή ιστορία, δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο.

"Η ιστορία ακολουθεί την Hilde, ένα 9χρονο κορίτσι που έχει πάθος με την δημοσιογραφία και την έρευνα. Η Hilde μετακομίζει από το Brooklyn, στην μικρή, παραλίμνια πόλη, που ο πατέρας της άφησε πίσω του. Κατά την διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Hilde αποκτά εμμονή με μια σκοτεινή υπόθεση που όλοι στην πόλη και ο πατέρας της προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν μυστική."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Dana Fox ("Ben and Kate") και Dara Resnik ("Castle"), που εκτελούν και χρέη παραγωγών με τον Jon M. Chu ("Crazy Rich Asians", "In The Heights"), βασισμένοι σε μια ιστορία που ανέδειξε η νεαρή δημοσιογράφος-ερευνήτρια Hilde Lysiak. Πρωταγωνιστούν οι Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Michael Teigen, Sandy Sidhu, Michael Greyeyes, Whitney Peak, James Sanders.

Το "Home Before Dark" θα διατεθεί μέσα απο το Apple TV+ στις 3 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Home Before Dark"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.