Πρώτο Trailer Απο Το "Hollywood" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Hollywood", την νέα limited τηλεοπτική σειρά των Ryan Murphy και Ian Brennan. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πολύπλοκη σειρά με υψηλό επίπεδο παραγωγής, που εστιάζει στην Χρυσή Εποχή του Hollywood, μια εποχή που πέρα από το γκλάμουρ, ήταν γεμάτη με ρατσιστικές συμπεριφορές και κοινωνικές διακρίσεις.

"Το HOLLYWOOD αφηγείται την ιστορία μιας παρέας φιλόδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών στο μεταπολεμικό Χόλιγουντ που προσπαθεί -πάση θυσία- να πετύχει στη Μέκκα του κινηματογράφου. Κάθε ήρωας αποκαλύπτει με μοναδικό τρόπο τι κρύβεται πίσω από τη λουσάτη κουρτίνα της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ, φέρνοντας στο προσκήνιο τη συστημική αδικία και τις μεροληπτικές συμπεριφορές όσον αφορά την καταγωγή, το κοινωνικό φύλο και τη σεξουαλικότητα που έχουν επιβιώσει μέχρι και τις μέρες μας."

Πρώτο Trailer Απο Το "Hollywood" Του Netflix

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ryan Murphy ("Glee", "American Horror Story") και Ian Brennan ("The Politician"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Darren Criss, David Corenswet, Jeremy Pope, Patti LuPone, Dylan McDermott, Holland Taylor, Maude Apatow.

Το "Hollywood" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix την 1η Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.