Πρώτο Trailer Απο Το "Hightown"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Hightown", το αστυνομικό τηλεοπτικό δράμα της Rebecca Perry Cutter. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σκοτεινή και βίαιη αστυνομική σειρά, που εξελίσσεται με υπόβαθρο το υπέροχο θέρετρο του Cape Cod.

"Η σειρά εξελίσσεται στο εμβληματικό Cape Cod και ακολουθεί το ταξίδι μιας γυναίκας προς την νηφαλιότητα, την ώρα που ξεδιπλώνεται μια αλληλένδετη μαζί της έρευνα για ένα φόνο.
Η Jackie Quiñones (Monica Raymund), μια εθισμένη στις ουσίες πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (NOAA), βλέπει την άστατη ζωή της να αποδιοργανώνεται όταν ανακαλύπτει ένα πτώμα στη θάλασσα, μια ακόμη απώλεια από την επιδημία κατανάλωσης οπιούχων στο Cape Cod. Αποτέλεσμα αυτού του τραύματος, είναι η απόφαση της Jackie να βαδίσει προς την νηφαλιότητα, μέχρι την στιγμή που ανακαλύπτει πως η λύση του φόνου εξαρτάται από την ίδια. Τώρα, σε σύγκρουση με τον Λοχία Ray Abruzzo (James Badge Dale), έναν σκληρό αλλά αποτελεσματικό μέλος της Δίωξης Ναρκωτικών του Cape Cod, η Jackie αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου. Και δεν είναι μόνη. Και ο Ray αρχίζει να χάνει τον έλεγχο και τον εαυτό του μέσα την έρευνα. Οι ζωές όλων που συνδέονται με αυτό το φόνο καταστρέφονται, υπενθυμίζοντας μας το πόσο πολύπλοκες και θανάσιμες μπορούν να είναι οι εξαρτήσεις μας."

Πρώτο Trailer Απο Το "Hightown"

Δημιουργός της σειράς είναι η Rebecca Perry Cutter ("The Mentalist"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Molly Manning.

Πρωταγωνιστούν οι Monica Raymund (Chicago Fire), James Badge Dale ("Only the Brave", "24"), Riley Voelkel ("The Originals"), Shane Harper ("Code Black"), Dohn Norwood ("The Sinner"), Atkins Estimond ("Lodge 49"), Amaury Nolasco ("Prison Break"), Tonya Glanz ("Timeless").

Το "Hightown" θα κάνει πρεμιέρα στο Starz, στις 17 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.