Πρώτο Trailer Απο Το "Helstrom" Του Hulu

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Helstrom", την comic σειρά που είναι βασισμένη στους χαρακτήρες Daimon και Satana Hellstrom, της Marvel Comics. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σκοτεινή και ενδιαφέρουσα σειρά, που φαίνεται να διαθέτει και στοιχεία τρόμου.

"Οι Daimon και Ana Helstrom, είναι ο γιός και η κόρη ενός μυστηριώδους και πανίσχυρου κατά συρροή δολοφόνου, στο Helstrom της Marvel. Τα δυο αδέλφια έχουν μια πολύπλοκη δυναμική καθώς κυνηγούν και τρομοκρατούν τους χειρότερους της ανθρωπότητας, ο καθένας με το δικό του στυλ και ικανότητες."

Στη θέση του showrunner της σειράς που πιθανότατα δεν θα προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν, βρίσκεται ο Paul Zbyszewski ("Lost", "Agents of S.H.I.E.L.D."), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeph Loeb.

Πρώτο Trailer Απο Το "Helstrom" Του Hulu

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Daimon και Ana Helstrom, βρίσκονται οι Tom Austen ("The Borgias") και Sydney Lemmon ("Fear the Walking Dead") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Elizabeth Marvel, June Carryl, Ariana Guerra, Eric Gustafsson, Alain Uy, Zachary S. Williams, Robert Wisdom, Jesse James Baldwin, Daniel Cudmore, Jessie Fraser.

Η πρώτη σεζόν του "Helstrom", που αποτελεί την τελευταία σειρά της Marvel TV (που πλέον δεν υπάρχει), θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 16 Οκτωβρίου...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.