Πρώτο Trailer Απο Το "Halfworlds"

0

Το HBO Asia κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Halfworlds", την νέα τηλεοπτική σειρά φαντασίας, του θυγατρικού δικτύου του γνωστού μας, HBO.

"Στους πολυσύχναστους δρόμους και τα σοκάκια της Jakarta, ένας παράλληλος κόσμος αιμοδιψών πλασμάτων απο την Ινδονησιακή μυθολογία, ζεί ανάμεσα στους ανθρώπους για πάρα πολλά χρόνια. Με την ικανότητα να παίρνουν ανθρώπινη μορφή, η αληθινή ταυτότητα αυτών των "Demit", έχει μείνει κρυφή για αιώνες απο μια πανίσχυρη οικογένεια θνητών.

Ομως, η άφιξη ενός μυστηριώδους μεταφυσικού φαινομένου γνωστού ως "Gift", θα φέρει αυτόν τον καλά κρυμμένο κόσμο στην επιφάνεια. Καθώς η ημέρα του "Gift" πλησιάζει, η Sarah, μια νεαρή καλλιτέχνης του δρόμου, θα βρεθεί ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα. Οταν οι Demit διαπιστώνουν ποια είναι στην πραγματικότητα η Sarah και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει, οι άνθρωποι και τα Demit θα βρεθούν σε μια τροχιά σύγκρουσης που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες των δυο κόσμων για πάντα."

Την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Joko Anwar ("Ritual"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Collin Chang ("The House of Usher").

Πρωταγωνιστούν οι Salvita Decorte, Arifin Putra, Bront Palarae, Adinia Wirasti, Ario Bayu, Aimee Saras, Nathan Hartono, Putri Balqis, Reza Rahadian, Tara Basro.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου και αμέσως μετά θα διατεθεί δωρεάν μέσα απο το Facebook.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.