Πρώτο Trailer Απο Το "Gangs of London"

0

Το Sky Atlantic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Gangs of London", την τηλεοπτική σειρά του Ουαλού σκηνοθέτη Gareth Evans, ο οποίος ύστερα απο τις δυο ταινίες του "The Raid" και το "Apostle", δοκιμάζει την τύχη του και στην τηλεόραση. Το πρώτο, μεγάλης διάρκειας trailer, φανερώνει μια ιδιαίτερα βίαιη και αυστηρώς ακατάλληλη τηλεοπτική σειρά, με σκοτεινή ατμόσφαιρα και φυσικά έξοχα χορογραφημένες σκηνές δράσης.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο σύγχρονο Λονδίνο, που βρίσκεται διχασμένο απο τις συνεχείς διαμάχες για την εξουσία ανάμεσα σε πολλές διεθνείς συμμορίες. Η πρώτη σαιζόν ξεκινά με την δολοφονία του ηγέτη μιας εκ των συμμοριών και το κενό εξουσίας που απειλεί να την εύθραστη ειρήνη ανάμεσα στις υπόλοιπες εγκληματικές οργανώσεις."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Peter Berry ("Prime Suspect 6: The Last Witness"), Clare Wilson, Joe Murtagh και ο Gareth Evans, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και πέντε επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν οι Joe Cole ("Black Mirror"), Colm Meaney ("Star Trek: TNG"), Sope Dirisu ("Black Mirror"), Lucian Msamati ("Game of Thrones"), Michelle Farley ("Game of Thrones"), Mark Lewis Jones ("Chernobyl"), Valene Kane ("The Fall"), Scott James.

Η πρώτη σεζόν του "Gangs of London", που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου, μέσα απο το Sky Atlantic.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.