Πρώτο Trailer Απο Το "Frequency"

0

Το CW κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Frequency", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του Gregory Hoblit, που κυκλοφόρησε το 2000 με πρωταγωνιστές τους Dennis Quaid και Jim Caviezel.

"Μια νεαρή αστυνομικός ανακαλύπτει ότι μέσω ενός παλιού ασυρμάτου μπορεί να επικοινωνεί με τον αποξενωμένο πατέρα της που πέθανε το 1996. Μέσα απο αυτήν την 'ιδιαίτερη' επικοινωνία θα χτίσουν μια νέα σχέση, ενώ την ίδια ώρα δουλεύουν μαζί πάνω σε μια ανεξιχνίαστη υπόθεση δολοφονίας. Ομως οι ακούσιες συνέπειες του φαινομένου της πεταλούδας θα προκαλέσουν το χάος στο παρόν."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Jeremy Carver, ο παραγωγός του "Supernatural" & του "Being Human", που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους John Rickard, Dan Lin και Jennifer Gwartz.

Πρωταγωνιστούν οι Peyton List, Riley Smith, Mekhi Phifer, Devin Kelley, Anthony Ruivivar, Jennifer Spence, Lenny Jacobson, Daniel Bonjour, Sean Owen Roberts.

Μια ακόμη πρόχειρη μεταφορά κινηματογραφικής ταινίας στην τηλεόραση, με άγνωστο cast και χαμηλό προϋπολογισμό, μια νέα σειρά που πολύ δύσκολα θα βγάλει τη σαιζόν.

Το "Frequency" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο CW.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.