Πρώτο Trailer Απο Το "Four Weddings and a Funeral" Του Hulu

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Four Weddings and a Funeral", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του 1994. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη ρομαντική κωμωδία, που όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αντιγράψει την επιτυχία της κινηματογραφικής ταινίας που σκηνοθέτησε ο Mike Newell.

"Η Maya (Nathalie Emmanuel), η νεαρή επικεφαλής επικοινωνίας στην προεκλογική καμπάνια ενός Γερουσιαστή της Νέας Υόρκης, λαμβάνει μια πρόσκληση για τον γάμο ενός συμφοιτητή της απο το κολέγιο, που πλέον ζεί στο Λονδίνο. Η Maya αφήνει πίσω την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, για να ταξιδέψει στην Αγγλία, εκεί όπου θα ενωθεί ξανά με παλιούς φίλους και θα καταλήξει στο επίκεντρο των προσωπικών τους προβλημάτων. Οι σχέσεις ενδυναμώνονται και διαλύονται, πολιτικά σκάνδαλα ξεσπούν, η κοινωνική ζωή του Λονδίνου διακωμωδείται, ερωτικές σχέσεις ανάβουν και σβήνουν και φυσικά υπάρχουν τέσσερις γάμοι... και μια κηδεία."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Mindy Kaling ("The Mindy Project") και Matt Warburton ("The Simpsons"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Tracey Wigfield, Richard Curtis, Jonathan Prince, Howard Klein, Charlie Grandy, Tristram Shapeero και Charles McDougall.

Πρωταγωνιστούν οι Nathalie Emmanuel, Brandon Mychal Smith, Rebecca Rittenhouse, John Reynolds, Zoe Boyle, Emilio Doorgasingh, Guz Khan, Andie MacDowell, Harish Patel.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της MGM Television και της Universal Television, θα διατεθεί μέσα απο το Hulu στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Four Weddings and a Funeral" Του Hulu

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.