Πρώτο Trailer Από Το "Foundation" Του Apple Tv

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Foundation", την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Isaac Asimov. Το πρώτο teaser φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, όμορφη αισθητική και ένα ισχυρό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

"Η σειρά εξελίσσεται σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι έχουν σκορπιστεί σε διάφορους πλανήτες του σύμπαντος, ζώντας όλοι κάτω απο την ηγεμονία της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Οταν ένας ψυχο-ιστορικός, ο οποίος διαθέτει την ικανότητα της πρόβλεψης του μέλλοντος, προβλέπει ότι η αυτοκρατορία θα καταρρεύσει σύντομα, ξεκινά μια εκστρατεία για να δημιουργήσει ένα ίδρυμα που θα εξασφαλίσει ότι η γνώση της ανθρωπότητας δεν θα εξαφανιστεί μαζί της."

Η sci-fi σειρά βιβλίων του Asimov ("Bicentennial Man", "I, Robot"), ξεκίνησε το 1951 και εξελίχθηκε σε τριλογία, αποτελούμενη απο το "Foundation", το "Foundation and Empire" και το "Second Foundation" και για πολλούς αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης του George Lucas για το franchise του "Star Wars". Το 1981 ο Asimov προσέθεσε δυο sequels, το "Foundation's Edge" και "Foundation and Earth" και λίγο αργότερα δυο prequels, το "Prelude to Foundation" και το "Forward the Foundation".

Η Apple Απέκτησε Το "Foundation"

Την φιλόδοξη μεταφορά έχουν αναλάβει η Skydance και οι σεναριογράφοι-παραγωγοί David S. Goyer ("The Dark Knight", "Da Vinci's Demons") και Josh Friedman ("War of the Worlds", Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), οι οποίοι θα κληθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που συνάντησαν πολλοί πριν από αυτούς και να μεταφέρουν το πολύπλοκο έργο του Isaac Asimov στην τηλεόραση.

Πρώτο Trailer Από Το "Foundation" Του Apple Tv

Πρωταγωνιστούν οι Jared Harris ("Chernobyl"), Lee Pace ("Halt and Catch Fire"), Lou Llobell, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton.

Το "Foundation" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.