Πρώτο Trailer Απο Το "Fosse Verdon"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Fosse Verdon", την limited σειρά που εστιάζει στη ζωή ενός απο τα πιο διάσημα ζευγάρια του Broadway. Το πρώτο trailer φανερώνει μια εντυπωσιακή αισθητικά τηλεοπτική σειρά, που αναμένεται να διαθέτει υψηλό επίπεδο παραγωγής και αξιόλογες ερμηνείες.

"Αυτός ήταν ένας οραματιστής. Αυτή τον έκανε αστέρα. Ο Sam Rockwell είναι ο Bob Fosse. Η Michelle Williams είναι η Gwen Verdon.
Ο Bob Fosse είναι ενας οραματιστής δημιουργός και ένας απο τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες και χορογράφους του θεάτρου. Η Gwen Verdon είναι η πιο σπουδαία χορεύτρια του Broadway. Το 'Fosse/Verdon' αφηγείται την ιστορία αυτών των δυο σπουδαίων και πολύπλοκων ατόμων, την αγάπη που μοιράστηκαν, την τέχνη που δημιούργησαν και το τίμημα που πλήρωσαν στο κυνήγι του μεγαλείου."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Steven Levenson και Sam Wasson, ενώ στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Thomas Kail. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Bob Fosse και Gwen Verdon, βρίσκονται οι Sam Rockwell ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri") και Michelle Williams ("Blue Valentine") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kelli Barrett, Norbert Leo Butz, Aya Cash, Nate Corddry, Evan Handler, Rick Holmes, Byron Jennings και Margaret Qualley.

Η σειρά που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.