Πρώτο Trailer Απο Το "Forever" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Forever", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά των Alan Yang & Matt Hubbard. Το πρώτο trailer φανερώνει μια έξυπνη και καλογυρισμένη σειρά, που εστιάζει στην ρουτίνα του γάμου και τους έξυπνους τρόπους καταπολέμησης της.

"Το παντρεμένο ζευγάρι των June (Maya Rudolph) και Oscar (Fred Armisen), ζεί μια άνετη πλήν προβλέψιμη ζωή στο προαστιακό Riverside της California. Για περισσότερα απο 12 χρόνια έχουν κάνει τις ίδιες συζητήσεις, έχουν φάει τα ίδια γεύματα και έχουν διακοπές στο ίδιο ενοικιαζόμενο σπίτι της λίμνης. όταν όμως η June ζητά απο τον Oscar να ταρακουνήσουν λίγο την κατάσταση, με μια εκδρομή για σκι, το ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά σε μια εντελώς νέα και αχαρτογράφητη για αυτούς περιοχή.
Το 'Forever' είναι μια πρωτότυπη, εύστοχη και καυστική κωμωδία, γύρω απο την αγάπη, την δέσμευση και τον γάμο."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Alan Yang ("Master of None", "Parks and Recreation") και Matt Hubbard ("30 Rock", "Parks and Recreation"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών, μαζί με τους Tim Sarkes, Dave Becky, Maya Rudolph και Fred Armisen.

Πρωταγωνιστούν οι Maya Rudolph, Fred Armisen, Catherine Keener, Julia Ormond, Noah Robbins, Kym Whitley, Obba Babatundé, Peter Weller.

Το "Forever" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου, μέσα απο το Amazon Prime Video.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Forever" Του Amazon

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.