Πρώτο Trailer Απο Το "Feel Good" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Feel Good", την ρομαντική-δραματική-κωμική τηλεοπτική σειρά της Mae Martin. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά που διαχειρίζεται ταυτόχρονα πολλά και διαφορετικά θέματα, όπως την δυσκολία πίσω απο την παραδοχή μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης, τον εθισμό και το δράμα πίσω απο το stand-up comedy.

"Η ιστορία εστιάζει στην Mae, ενα ανερχόμενο ταλέντο στην stand-up κωμωδία και πρώην εξαρτημένη. Οι εθιστικές συμπεριφορές και ο έντονος ρομαντισμός κυριαρχούν σε κάθε κομμάτι της ζωής της. Όταν θα γνωρίσει την πραγματίστρια και μέχρι σήμερα ετεροφυλόφιλη George, την ερωτεύεται παράφορα και παραδόξως το ίδιο συμβαίνει και στην George.
Οι δυο τους ξεκινούν ενα μεθυστικό ρομάτζο, καθώς η Mae ισορροπεί ανάμεσα στις σχέσεις της με τους γονείς της, τους εξαρτημένους συντρόφους στην ομάδα θεραπείας, τους φίλους στο τοπικό stand-up κλάμπ και κυρίως προσπαθεί να να μεταμορφώσει την σχέση της με την George, απο εθιστική σε υγιή. Όμως το αληθινό ερώτημα είναι το πως μπορεί η Mae να αντικαταστήσει εναν τοξικό εθισμό στην αγάπη, με την ίδια την αγάπη. Το 'Feel Good' είναι μια βαθιά προσωπική, σκοτεινή αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία γύρω απο δυο ανθρώπους που πλοηγούνται στο σύγχρονο τοπίο του έρωτα, του εθισμού και της σεξουαλικότητας και που προσπαθούν να σχηματίσουν μια ουσιαστική σύνδεση που θα αντέξει στο χρόνο."

Δημιουργός της σειράς είναι η Mae Martin, η οποία βρίσκεται και στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Charlotte Ritchie, Adrian Lukis, Sophie Thompson και Lisa Kudrow.

Η πρώτη σεζόν του "Feel Good" που αποτελείται απο έξι επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 19 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.