Πρώτο Trailer Απο Το "Feed The Beast"

0

Το AMC, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Feed The Beast", την Αμερικανική διασκευή της Δανέζικης σειράς "Bankerot", που δημιούργησε ο Kim Fupz Aakeson.

"Η σειρά ακολουθεί τους Tommy Moran (Schwimmer) και Dion Patras (Sturgess), που πασχίζουν να ανοίξουν ένα Ελληνικό εστιατόριο στο Bronx της Νέας Υόρκης. Την ίδια ώρα αλληλοσυγκρούονται, υποδέχονται με θέρμη την αγάπη στην ζωή τους και παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες. Επίσης προδίδουν, μαχαιρώνουν πισώπλατα, χειραγωγούν και εξωθούν ο ένας τον άλλον στις πιο επικίνδυνες καταστάσεις που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί."

Το σενάριο της σειράς έχει ο γράψει ο Clyde Phillips ("Dexter", "Nurse Jackie"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Tommy Moran και του Dion Patras, βρίσκονται οι David Schwimmer ("Friends") και Jim Sturgess ("Upside Down") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι David Patrick Kelly, Geoffrey Cantor, Demosthenes Chrysan, Michael Gladis, Lorenza Izzo, Jacob Ming-Trent.

Με ένα αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο και μια υπόθεση που συνδυάζει το food porno, τον εγκληματικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, το χιούμορ και το δράμα, το "Feed the Beast" φαντάζει προτύπο και φρέσκο.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή των AMC Studios και Lionsgate, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου.

 

Δείτε το trailer [πιθανό να μπλοκαριστεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.