Πρώτο Trailer Από Το "Dom" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Dom", την Βραζιλιάνικη τηλεοπτική σειρά, που εξελίσσεται στον κόσμο των ναρκωτικών του Rio de Janeiro. Το trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, που φιλοδοξεί να αντιγράψει κάτι από την επιτυχία του εξαιρετικού "City of God", με μια ιστορία που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

"Το Dom αφηγείται την ιστορία του Pedro (Gabriel Leone), ενός εμφανίσιμου νεαρού της μεσαίας τάξης του Rio de Janeiro, που θα γνωρίσει την κοκαΐνη στα εφηβικά του χρόνια. Ένα γεγονός που κάποια χρόνια αργότερα θα τον φέρει στη θέση του ηγέτη μιας εγκληματικής οργάνωσης, που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Rio στις αρχές του 2000.
Κινούμενο ανάμεσα στη δράση, την περιπέτεια και το δράμα, το 'Dom' ακολουθεί επίσης τον πατέρα του Pedro Dom, τον Victor Dantas, ο οποίος όταν ήταν μικρός ανακάλυψε κάτι στο πυθμένα της θάλασσας, το ανέφερε στις αρχές και τελικά κατάληξε να εργάζεται στις υπηρεσίες πληροφοριών της αστυνομίας. Η σειρά παρουσιάζει το ταξίδι του πατέρα και του γιου, που ζουν δυο εκ διαμέτρου αντίθετες ζωές και αντιμετωπίζουν καταστάσεις που συχνά θολώνουν τις γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό."

Πρώτο Trailer Από Το "Dom" Του Amazon

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Breno Silveira ("Once Upon a Time in Rio"), Fabio Mendes, Higia Ikeda, Carolina Neves και Marcelo Vindicatto.

Πρωταγωνιστούν οι Gabriel Leone, Flávio Tolezani, Isabella Santoni, Filipe Bragança, Raquel Villar, Ramon Francisco, André Mattos, Digão Ribeiro, Fabio Lago, Julia Konrad.

Το "Dom" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Amazon, στις 4 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.