Πρώτο Trailer Απο Το "Dickinson" Του Apple TV+

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Dickinson", την κωμική σειρά που αποτελεί μια εκμοντερνισμένη ματιά στην ζωή της ποιήτριας Emily Dickinson [1830 – 1886]. Το teaser φανερώνει μια σειρά εποχής με ατμόσφαιρα 2019, ενα παράτολμο εγχείρημα που φαίνεται να στηρίζεται αποκλειστικά στην τσαχπίνα Hailee Steinfeld.

"Η σειρά εξελίσσεται κατά την διάρκεια της εποχής της Emily Dickinson, με μοντέρνα ευασθησία και τόνο. Ταξιδεύει τους θεατές στον κόσμο της Emily, εξερευνώντας τους περιορισμούς της κοινωνίας, των φύλων και της οικογένειας απο την οπτική μιας ταλαντούχας συγγραφέως, που δεν ανήκει στην εποχή της. Η ιστορία ενηλικίωσης μιας γυναίκας που παλεύει για να ακουστεί η φωνή της."

Δημιουργός της σειράς είναι η Alena Smith ("The Newsroom", "The Affair"), η οποία εκτελεί χρέη παραγωγού μαζί με τους David Gordon Green, Michael Sugar, Ashley Zalta, Alex Goldstone και Darlene Hunt.

Πρώτο Trailer Απο Το "Dickinson" Του Apple TV+

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Emily Dickinson βρίσκεται η Hailee Steinfeld ("True Grit", "Pitch Perfect 2"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jane Krakowski ("30 Rock"), Toby Huss ("Halt & Catch Fire"), Anna Baryshnikov ("Manchester by the Sea"), Ella Hunt ("Anna and the Apocalypse"), Adrian Enscoe.

Το "Dickinson" θα διατεθεί μέσα απο το Apple TV+ την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.