Πρώτο Trailer Απο Το "Dark-Web" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Dark-Web", μια νέα ανθολογία που εστιάζει στους κινδύνους που κρύβει η υπερβολική εξάρτηση μας απο την τεχνολογία. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά technology-horror, που θυμίζει κάτι απο "Black Mirror", με την κυρίαρχη διαφορά να βρίσκεται στην ύπαρξη μιας κεντρικής ιστορίας πίσω απο την επεισοδιακή αφήγηση.

"Στο προσεχές μέλλον, η εξέλιξη του internet έχει οδηγήσει τον κόσμο σε κρίση, καθώς όλοι είναι συνδεδεμένοι, αλλά κανείς δεν είναι ασφαλής. Η Molly Solis, μια αναλύτρια του κυβερνοχώρου, κατανόησε αυτούς τους κινδύνους καλύτερα απο κάθε άλλον και ήταν αποφασισμένη να κάνει την διαφορά, μέχρι την στιγμή που εξαφανίστηκε. Τώρα, φίλοι και εχθροί απο το παρελθόν της, βρίσκονται σε εναν αγώνα απέναντι στο χρόνο, για να αποκρυπτογραφήσουν τα κωδικοποιημένα μηνύματα που άφησε πίσω της, ιστορίες που καταγράφουν με γλαφυρότητα της τεχνολογία που ξέφυγε απο τα όρια. Καθώς το μυστήριο πυκνώνει, θα ανακαλύψουν τις ιστορίες και η ίδια η Molly μπορεί να κρύβει πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο ή να τον καταστρέψουν."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Aaron Hann και Mario Miscione, το δίδυμο πίσω απο την ταινία "Circle" του 2015. Πρωταγωνιστούν οι Gabriel Luna ("Terminator: Dark Fate"), Julie Benz ("Dexter"), Sibongile Mlambo ("Lost in Space"), Clare Kramer ("Buffy the Vampire Slayer"), Siobhan Fallon Hogan (Men in Black), Zelda Williams ("Teen Wolf"), Brian Elerding ("Mad Men"), Michael Nardelli ("Revenge") και Lana McKissack.

Το "Dark-Web" θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime στις 19 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Dark/Web" Του Amazon

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.