Πρώτο Trailer Απο Το "Damien"

0

Το δίκτυο A&E κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Damien", την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου A&E, που αποτελεί το sequel της εξαιρετικής κινηματογραφικής ταινίας τρόμου "The Omen" του Richard Donner, που κυκλοφόρησε το 1976 με πρωταγωνιστές τους Gregory Peck και Lee Remick.

"Η νέα δραματική σειρά εστιάζει στον νεαρό Damien Thorn. Ενήλικος πλεόν και στοιχειωμένος απο το παρελθόν του, ο Damien βρίσκεται αντιμέτωπος με μακάβρια γεγονότα και πρέπει επιτέλους να κοιτάξει κατάματα την πραγματική του ταυτότητα: είναι ο Αντίχριστος."

Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Glen Mazzara ("The Shield", "Walking Dead"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζι με τους Ross Fineman ("Lights Out") και Pancho Mansfield ("Queen of the South").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Damien Thorn θα βρεθεί ο Bradley James ("Merlin", "Homeland"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Barbara Hershey ("The Portrait of a Lady", "
Hannah and Her Sisters"), David Meunier ("Justified"), Tiffany Hines ("Bones"), Omid Abtahi ("Better Call Saul"), Megalyn Echikunwoke ("House of Lies") και Juan Carlos Velis ("The Bridge").

Το trailer γεφυρώνει το χάσμα των 25 ετών που μεσολάβησαν απο την εξαιρετική ταινία του Richard Donner, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα σαν ενήλικα πλέον.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Τορόντο, θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2015 και θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.