Πρώτο Trailer Απο Το "Chernobyl" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Chernobyl", την νέα δραματική μίνι σειρά που εστιάζει σε μια απο τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το πρώτο teaser διαθέτει ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και προειδεάζει για μια πολύ δυνατή, δραματική σειρά.

"Η σειρά αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας απο τις χειρότερες ανθρώπινες καταστροφές της ιστορίας και ακολουθεί τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη απο μια απίστευτη καταστροφή. Η μίνι σειρά εστιάζει στην καταστροφή που συνέβη στο πυρηνικό εργοστάσιο στην Ουκρανία τον Απρίλιο του 1986, αποκαλύπτοντας το γιατί και το πως συνέβη και αφηγείται τις σοκαριστικές ιστορίες των ανθρώπων που αγωνίστηκαν και έπεσαν."

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται απο πέντε επεισόδια, έχει γράψει ο Craig Mazin ("The Huntsman: Winter’s War"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Johan Renck ("Breaking Bad", "The Walking Dead").

Πρώτο Trailer Απο Το "Chernobyl" Του HBO

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jared Jarris ("Mad Men", "The Crown", "The Terror"), ο οποίος υποδύεται τον Valery Legasov, τον Ρώσο επιστημόνα που επέλεξε το Κρεμλίνο για να ερευνήσει τα αίτια πίσω απο την καταστροφή και την δυσλειτουργία του πυρηνικού αντιδραστήρα.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Stellan Skarsgård ("Nymphomaniac"), Emily Watson ("Breaking the Waves"), Con O’Neill ("Harlots"), Jessie Buckley ("Taboo"), Adrian Rawlins ("Harry Potter and the Deathly Hallows") και Paul Ritter ("The Limehouse Golem").

Το "Chernobyl" που αποτελείται απο πέντε επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαϊου.

Δείτε το teaser-trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.