Πρώτο Trailer Απο Το "Chambers" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Chambers", την σειρά τρόμου της Leah Rachel. Το πρώτο trailer φανερώνει μια hardcore σειρά τρόμου, σε μια σειρά που διαθέτει αρκετά οικεία πλοκή.

"Η σειρά εστιάζει σε μια νεαρή καρδιοπαθή, η οποία αποκτά μια εμμονή με το μυστήριο που περιβάλλει την καρδιά της δότριας που της έσωσε την ζωή. Καθώς όμως πλησιάζει στην αλήθεια γύρω απο τον ξαφνικό θάνατο της δότριας, αρχίζει να αποκτά τα χαρακτηριστικά της θανούσας, κάποια απο τα οποία είναι ανησυχητικά κακόβουλα."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι η Leah Rachel ("Audrey"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner μαζί με την Akela Cooper ("Marvel’s Luke Cage").

Πρώτο Trailer Απο Το "Chambers" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Uma Thurman ("Pulp Fiction", "Kill Bill"), Tony Goldwyn ("Scandal"), Sivan Alyra Rose, Lilliya Reid, Nicholas Galitzine, Griffin Powell-Arcand, Kyanna Simone Simpson, Lilli Kay, Sarah Mezzanotte.

Πρώτο Trailer Απο Το "Chambers" Του Netflix

Στην παραγωγή της σειράς βρίσκεται ο σκηνοθέτης Stephen Gaghan ("Syriana") και οι Leah Rachel,Akela Cooper, Wolfgang Hammer και Winnie Kemp.

Η πρώτη σαιζόν του "Chambers" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 26 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.