Πρώτο Trailer Απο Το "Central Park"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Central Park", την animated τηλεοπτική σειρά από τους δημιουργούς του "Bob’s Burgers". Το πρώτο trailer φανερώνει μια animated σειρά με οικολογική συνείδηση και στοιχεία μιούσικαλ, ένας περίεργος συνδυασμός που δεν ξέρουμε αν θα πετύχει.

"Το Central Park είναι μια animated, μιούζικαλ κωμωδία που εστιάζει στους Tillermans, μια οικογένεια που ζεί και που φροντίζει το πάρκο Central Park. Ο Owen, ο διαχειριστής του πάρκου και η Paige, η δημοσιογράφος γυναίκα του, μεγαλώνουν τα παιδιά τους Molly και Cole, στο πιο διάσημο πάρκο του κόσμου, ενώ την ίδια ώρα πασχίζουν να απωθήσουν την ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Bitsy Brandenham και την ταλαιπωρημένη βοηθό της Helen, που επιθυμούν να γεμίσουν το πάρκο με διαμερίσματα."

Πρώτο Trailer Απο Το "Central Park"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Loren Bouchard, Josh Gad και Nora Smith, η ομάδα πίσω από την επίσης animated τηλεοπτική σειρά "Bob’s Burgers". Τις φωνές τους δανείζουν οι Josh Gad, Leslie Odom, Jr., Kristen Bell, Kathryn Hahn, Tituss Burgess, Daveed Diggs, και Stanley Tucci.

Η πρώτη σεζόν του "Central Park" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Apple TV+ στις 29 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.