Πρώτο Trailer Απο Το "Catch-22"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Catch-22", την limited τηλεοπτική σειρά, που είναι βασισμένη στη σατιρική νουβέλα του Joseph Heller, που εκδόθηκε το 1961. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά με σατιρική διάθεση, υψηλό επίπεδο παραγωγής και πλούσιο cast.

"Βασισμένο στην ομώνυμη, επιδραστική νουβέλα του Joseph Heller, το Catch-22 αποτελεί την ιστορία του απαράμιλλου και επιδέξιου Yossarian (Christopher Abbott), εναν Αμερικανό πιλότο βομβαρδιστικού στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος είναι έξαλλος επειδή χιλιάδες ανθρώπων που δεν έχει γνωρίσει ποτέ, προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Όμως το πραγματικό του πρόβλημα δεν είναι ο εχθρός, αλλά ο δικός του στρατός που συνεχώς αυξάνει τον αριθμό των αποστολών που πρέπει οι πιλότοι να ολοκληρώσουν προτού αποστρατευτούν.
Παρόλαυτα, αν ο Yossarian προσπαθήσει να αποφύγει τα καθήκοντα του, θα έχει παραβιάσει τον κώδικα Catch-22, ενα κωμικοτραγικό, υποχθόνιο και γραφειοκρατικό κανόνα που καθιστά σαφές πως η ανησυχία για την ασφάλεια κάποιου απέναντι σε κινδύνους που είναι πραγματικοί και άμεσοι, είναι η σκέψη ενός λογικού μυαλού, καθώς μόνο ένας τρελός άνθρωπος συνεχίζει να πετά εν γνώση του σε επικίνδυνες αποστολές. Όμως, η αίτηση να απαλλαγεί απο τα καθήκοντα του, είναι ένδειξη λογικής καιγια αυτό δεν μπορεί να απαλλαγεί απο το καθήκον του."

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται απο έξι επεισόδια, έχουν γράψει οι Luke Davies ("Lion") και David Michôd ("Animal Kingdom"), ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Grant Heslov, Ellen Kuras και ο George Clooney, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Christopher Abbott ("The Sinner"), George Clooney ("Gravity"), Kyle Chandler ("Bloodline"), Giancarlo Giannini ("Casino Royale"), Daniel David Stewart, Rafi Gavron, Austin Stowell, Graham Patrick Martin, Gerran Howell, Jon Rudnitsky, Kevin J. O’Connor, Pico Alexander, Tessa Ferrer και Julie Ann Emery.

Το "Catch-22" θα διατεθεί μέσα απο το Hulu, στις 17 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.