Πρώτο Trailer Απο Το "Briarpatch"

0

Το δίκτυο USA κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Briarpatch", την τηλεοπτική ανθολογία που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Ross Thomas. Το πρώτο trailer φανερώνει μια μυστηριώδη σειρά, με περίεργους χαρακτήρες και εξίσου περίεργο τόνο.

"Η σειρά ακολουθεί την Allegra Dill (Rosario Dawson), μια επίμονη ερευνήτρια, που επιστρέφει στην γενέτειρα πόλη της στο Texas, ύστερα απο τον δολοφονία της αδελφή της, που υπηρετούσε στην τοπική αστυνομία. Η Allegra αναζητά τον δολοφόνο, όμως σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια εξαντλητική μάχη για να γονατίσει την διεφθαρμένη πόλη της."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Andy Greenwald ("Legion"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Sam Esmail ("Mr. Robot").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Allegra Dill βρίσκεται η Rosario Dawson ("Luke Cage"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kim Dickens ("Fear the Walking Dead"), Edi Gathegi ("The Blacklist: Redemption"), Brian Geraghty ("The Alienist"), Jay R. Ferguson, Edward Asner, Annacheska Brown, Alan Cumming, Maeve Garay, Frida Mercury.

Το "Briarpatch" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020, μέσα απο το USA Network.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.