Πρώτο Trailer Απο Το "BrainDead"

0

Το CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "BrainDead", την sci-fi κωμωδία των Robert και Michelle King.

"Η ιστορία εστιάζει στην Laurel (Mary Elizabeth Winstead), την κόρη μιας πολιτικής οικογένειας Δημοκρατικών που εγκατέλειψε την Washington για να γίνει δημιουργός ντοκυμαντέρ, αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει στην οικογενειακή επιχείρηση όταν ο αδελφός της χρειάζεται πολιτική βοήθεια. Ομως μέσα απο την πρώτη της δουλειά στην Washington, η Laurel θα ανακαλύψει δυο πράγματα: Η κυβέρνηση έχει πάψει να δουλεύει και μια φυλή εξωγήινων έχει έρθει στη Γή και έχει φάει τα μυαλά πολλών γερουσιαστών και υπαλλήλων του Κονγκρέσου."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert King και Michelle King ("The Good Wife"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Ridley Scott, Nina Tassler και David Zucker.

Πρωταγωνιστούν οι Mary Elizabeth Winstead ("Scott Pilgrim vs. the World", "Abraham Lincoln: Vampire Hunter"), Danny Pino ("Cold Case", "SVU"), Tony Shalhoub ("Monk"), Aaron Tveit ("Graceland"), Jack Dimich, Johnny Ray Gill, Nikki M. James, Beth Malone, Paige Patterson, Nick Poltoranin, John Quilty.

Αν και το πρώτο σύντομο teaser δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, η πρωτότυπη ιδέα και οι αξιόλογοι συντελεστές δημιουργούν κάποιες ελπίδες για μια διαφορετική κωμική σειρά.

To "BrainDead" θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου στο CBS.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.