Πρώτο Trailer Απο Το "Blunt Talk"

0

Το Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Blunt Talk", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά του δικτύου.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο Los Angeles και ακολουθεί τον Walter Blunt, ένα Βρετανό παρουσιαστή που έρχεται να κατακτήσει τον χώρο των ειδησεογραφικών δελτίων της αμερικανικής συνδρομητικής τηλεόρασης. Αν και ταλαντούχος, ο Blunt φημίζεται για τις άστοχες επιλογές τόσο μπροστά όσο και πίσω απο τις κάμερες, και επίσης τυγχάνει να είναι και τρελός."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Jonathan Ames ("Bored to Death") ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Seth MacFarlane ("Ted", "Family Guy").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Patrick Stewart ("Star Trek", "X-Men"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jacki Weaver, Adrian Scarborough, Timm Sharp, Karan Soni, Toni French, Jerry Hauck, Trace Lysette, Ken Weiler, Kristine Blackport, Greg Fitzpatrick, Mark Hengst, Devi Ohira.

Με το γνωστό καυστικό και πολλές φορές ακατάλληλο χιούμορ που διακρίνει τις παραγωγές του MacFarlane, το "Blunt Talk" φαντάζει σαν μια hardcore κωμωδία, ενώ η παρουσία του εξαιρετικού Patrick Stewart σε ένα κωμικό ρόλο φαντάζει σαν μια άκρως ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη επιλογή.

Το Starz έχει ήδη παραγγείλει τις δυο πρώτες σαιζόν, που θα αποτελούνται απο δέκα επεισόδια η κάθε μια. Το "Blunt Talk" θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.