Πρώτο Trailer Απο Το "Blindspot"

0

Το δίκτυο NBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Blindspot", την νέα δραματική σειρά της Warner Bros. TV και της Greg Berlanti Prods.

"Μια όμορφη γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά στη μέση της πλατείας Times Square της Νέας Υόρκης, με την μνήμη της σβησμένη και το σώμα καλυμμένο απο τατουάζ που δεν κατανοεί. Την υπόθεση θα αναλάβει να εξιχνιάσει ο ειδικός πράκτορας του FBI Kurt Weller, ο ηγέτης μιας ελίτ ομάδας της υπηρεσίας. Ο Weller θα πρέπει να ανακαλύψει το παρελθόν της γυναίκας, που έχει το ονομά του γραμμένο στην πλάτη της."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Martin Gero ("Stargate: Atlantis"), στην παραγωγή βρίσκεται ο Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash") ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Mark Pellington ("Arlington Road").

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Kurt Weller, βρίσκεται ο Sullivan Stapleton ("300: Rise Of An Empire"), στο ρόλο της μυστηριώδους γυναίκας βρίσκεται η Jaimie Alexander ("Thor", "Thor: The Dark World"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza, Marianne Jean-Baptiste, Ashley Johnson.

Το "Blindspot" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.