Πρώτο Trailer Από Το "Black Narcissus"

0

Το FX και το BBC, κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer από το "Black Narcissus", την limited σειρά που είναι βασισμένη στην best-selling νουβέλα του Rumer Godden, που το 1947 είχε μεταφερθεί και στον κινηματογράφο. Το trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα σειρά, με όμορφη παραγωγή και μπόλικο μυστήριο.

"Mopu, Himalayas, 1934. Ένα απομακρυσμένο ορεινό παλάτι που κάποτε ήταν γνωστό ως το 'Σπίτι των Γυναικών', κρατά πολλά μυστικά. Όταν οι νεαρές καλόγριες του St. Faith επιχειρούν να το μετατρέψουν σε μοναστήρι, τα μυστήρια του ξυπνούν απαγορευμένες επιθυμίες που όλα δείχνουν πως θα επαναλάβουν μια τραγωδία.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων της Βρετανικής ηγεμονίας στην Ινδία, η φιλόδοξη νεαρή καλόγρια Αδελφή Clodagh, ηγείται μιας αποστολής σε ένα απομακρυσμένο σημείο των Ιμαλαϊων. Το παλάτι του Mopu αποτέλεσε μια δωρεά του Στρατηγού Toda Rai, που ελπίζει πως οι Αδελφές του St. Faith θα διώξουν τις δυσάρεστες αναμνήσεις που είναι συνδεδεμένες με την νεκρή πλέον αδελφή του Srimati.
Αν και η Clodagh αγνοεί τις προειδοποιήσεις του Mr. Dean, του πράκτορα του Στρατηγού, η απομόνωση και οι ασθένειες εμφανίζονται, με την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα του παλατιού να επηρεάζει περισσότερο την ασταθή Αδελφή Ruth. Καθώς το παρελθόν και το παρόν συγκρούονται, η άφιξη του νεαρού Στρατηγού Dilip Rai, θα αποτελέσει τον καταλύτη για μια έκρηξη καταπιεσμένων επιθυμιών, που μπορεί να οδηγήσουν σε μια ολέθρια αντιπαράθεση."

Το σενάριο έχει γράψει η Amanda Coe ("Apple Tree Yard"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Charlotte Bruus Christensen ("Live by Night"). Πρωταγωνιστούν οι Gemma Arterton, Alessandro Nivola, Aisling Franciosi, Jim Broadbent, Diana Rigg, Nila Aalia, Chaneil Kular, Charlie Maher.

Το "Black Narcissus" που αποτελείται από τρία επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το FX στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Black Narcissus"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.