Πρώτο Trailer Απο Το "Batwoman"

0

Το CW κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Batwoman", την νέα σειρά απο το τηλεοπτικό σύμπαν της DC, που ξεκίνησε στο δίκτυο CW με το "Arrow" και το "The Flash". To πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά που διαθέτει τον ίδιο τόνο με τις υπόλοιπες comic σειρές της DC στο δίκτυο CW, με light (και χαζό εννίοτε) τόνο, άφθονο ρομάτζο και ξύλινες ερμηνείες, με την μόνη διαφορά να βρίσκεται στο γεγονός ότι τόσο ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, όσο και η ηθοποιός που τον ενσαρκώνει είναι ανοικτά ομοφυλόφιλες.

"Οπλισμένη με το πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη και μια έφεση να λέει τα πράγματα όπως είναι, η Kate Kane αιωρείται πάνω απο τους δρόμους της Gotham ως η Batwoman, μια δηλωμένη λεσβία και εξαιρετικά εκπαιδευμένη πολεμίστρια, που έχει σαν κύριο στόχο να καταστείλει την αναζωπύρωση της εγκληματικότητας, στην παρηκμάζουσα πόλη. Όμως μην την αποκαλείτε ακόμη ηρωίδα. Σε μια πόλη που ψάχνει απεγνωσμένα ενα σωτήρα, η Kate θα πρέπει να ξεπεράσει τους δικούς της δαίμονες, πρίν αποδεχθεί το κάλεσμα και τον ρόλο του συμβόλου της ελπίδας."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Caroline Dries ("The Vampire Diaries"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τον Greg Berlanti, τον άνθρωπο που έχει στήσει όλες τις σειρές της DC.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Ruby Rose ("Orange Is the New Black"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Aqeel Ash-Shakoor, Jerry L. Beasley, Dakota Daulby, Fritzy-Klevans Destine, Shalyn Ferdinand, Camrus Johnson, Nicole Kang, Julian Paul, Meagan Tandy.

Το "Batwoman" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.