Πρώτο Trailer Απο Το "Barkskins"

0

Το National Geographic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Barkskins", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης bestselling νουβέλας της Anne Proulx. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, με σκοτεινή ατμόσφαιρα που θυμίζει έντονα το "The Revenant", του Alejandro González Iñárritu.

Πρώτο Trailer Απο Το "Barkskins"

"Η σειρά εξελίσσεται στο Wobik, έναν μικρό καταυλισμό εκεί όπου τώρα βρίσκεται το Quebec του Καναδά. Καθώς η Καθολική Εκκλησία στέλνει Ιησουίτες ιερείς για να προσηλυτίσουν τους αυτόχθονες, η Γαλλία στέλνει μισθωμένους υπηρέτες για να εποικίσουν την περιοχή της, μαζί με τις Filles Du Roi (Κόρες του Βασιλιά), νεαρές γυναίκες που θα ζευγαρώσουν με συζύγους, θα ξεκινήσουν οικογένειες και θα βοηθήσουν τις αποικίες να ανθίσουν. Αυτή η ανομοιογενής ομάδα περιθωριακών, φυγάδων και αθώων θα πρέπει να πλοηγηθεί μέσα απο κακουχίες, αντικρουόμενα συμφέροντα και μπερδεμένη πίστη στο σταυροδρόμι του πολιτισμού, την Γαλλία του 1690."

Πρώτο Trailer Απο Το "Barkskins"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Elwood Reid ("The Bridge"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Kseniya Melnik, βασισμένοι στην νουβέλα της Anne Proulx. Πρωταγωνιστούν οι David Thewlis, Marcia Gay Harden, Steven McCarthy, James Bloor, Kaniehtiio Horn, Zahn McClarnon, Lily Sullivan, David Wilmot, Lola Reid, Aneurin Barnard, Christian Cooke, Tallulah Haddon, Thomas M. Wright.

Το "Barkskins" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου μέσα απο το National Geografic, ενώ μια αργότερα θα είναι διαθέσιμο και στο Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.