Πρώτο Trailer Απο Το "Ballers" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ballers", την νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στον χώρο του αμερικανικού football.

"Η ιστορία εστιάζει στις ζωές των πρώην και νύν παικτών του αμερικανικού football, και ακολουθεί τον πρώην superstar Spencer Strasmore (Dwayne “The Rock” Johnson), καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή μετά την απόσυρση. Βετεράνος πλέον, ο Spencer συμβουλεύει τους νέους παίκτες αλλά και τους πρώην, μέσα απο την καθημερινότητα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steve Levinson ("Boardwalk Empire"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Mark Wahlberg, Peter Berg, Dany Garcia, Julian Farino, Evan Reilly και Rob Weiss.

Πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Rob Corrdry, Omar Benson Miller, John David Washington, Donovan Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon και Arielle Kebble.

Πίσω απο την νέα σειρά του HBO, βρίσκονται οι παραγωγοί του "Entourage", που χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή, μόνο που αντί για τους ηθοποιούς του Hollywood, αυτή τη φορά εστιάζουν στους ακριβοπληρωμένους υπεραθλητές του αμερικανικού football.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα σκηνοθέτησει ο Peter Berg και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.