Πρώτο Trailer Απο Το "Aquarius"

0

Το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Aquarius", την νέα δραματική σειρά που εστιάζει στην ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Charles Manson.

"Βρισκόμαστε στο 1967 και την εποχή του ελεύθερου έρωτα, του πειραματισμού με τα ναρκωτικά, ενώ ο Πόλεμος του Vietnam War βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οταν η κόρη ενός αξιοσέβαστου δικηγόρου εξαφανίζεται, ο ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Los Angeles Sam Hodiak, αρχίζει την έρευνα του. Σε αυτή τη προσπάθεια του, ο Hodiak ενώνει τις δυνάμεις του με τον αντιδραστικό μυστικό αστυνομικό Brian Shafe, έναν άνθρωπο που νιώθει πιο άνετα όταν στρίβει μπάφους παρά όταν περιπολεί. Σύντομα οι δυο τους θα πέσουν πάνω σε ένα ηγέτη μιας αίρεσης που αναζητά να στρατολογήσει ευάλωτες γυναίκες για τον σκοπό του.

Απο εκείνο το σημείο, θα ακολουθήσουν την πορεία αυτού του ανθρώποιυ μέσα απο ένα μονοπάτι γεμάτο ναρκωτικά, σεξ, φόνους και πολιτισμική επανάσταση. Αυτό που δεν ξέρουν όμως, είναι ότι ο άνθρωπος που καταδιώκουν, θα εξελιχθεί στον δολοφόνο που όλοι γνωρίζουμε ως Charles Manson."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο John McNamara ("Fastlane", "In Plain Sight"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους David Duchovny, Marty Adelstein ("Prison Break") και Melanie Greene.

Πρωταγωνιστούν οι David Duchovny ("The X-files", "Californication"), Claire Holt, Grey Damon, Chance Kelly, Carl Conti, Michaela McManus, Emma Dumont, Tara Lynne Barr, David Meunier, Whitney Rose Pynn, Jason Ralph.

Η πρώτη σαιζόν του "Aquarius" που θα αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 28 Μαϊου με διπλό επεισόδιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.