Πρώτο Trailer Απο Το "Another Life" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Another Life", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Aaron Martin. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά επιστημονικής φαντασίας με μέτριο επίπεδο παραγωγής, light cast και ατμόσφαιρα που θυμίζει περισσότερο σειρά του δικτύου Syfy και λιγότερο του Netflix.

"Όταν ενα μυστηριώδες εύρημα προσγειώνεται στη Γή, η αστροναύτης Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) θα ηγηθεί της πρώτης διαγαλαξιακής αποστολής της ανθρωπότητας, με σκοπό την εύρεση του πλανήτη προέλευσης του ευρήματος. Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της (Justin Chatwin) προσπαθεί να κάνει την πρώτη επαφή με το αντικείμενο στη Γή.
Η σειρά εξερευνά το θαύμα της ζωής, το πόσο σημαντική είναι σε ενα σύμπαν σχεδόν άδειο απο ζωή και τις προσπάθειες που είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπούμε."

Πρώτο Trailer Απο Το "Another Life" Του Netflix

Δημιουργός της σειράς είναι ο Aaron Martin ("Slasher", "Saving Hope", "DeGrassi: The Next Generation"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Katee Sackhoff ("Battlestar Galactica", "Riddick", "The Flash"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Justin Chatwin, Selma Blair, Jake Abel, Samuel Anderson, Jessica Camacho, Alexander Eling, Tyler Hoechlin, Greg Hovanessian, Blu Hunt, Elizabeth Faith Ludlow.

Το "Another Life" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 25 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.