Πρώτο Trailer Απο Το "All The Way" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "All The Way", την δραματική τηλεταινία που εστιάζει στην Προεδρία του Lyndon B. Johnson.

"Η ιστορία ξεκινά αμέσως μετά την δολοφονία του John F. Kennedy και καλύπτει το απίστευτο 11μηνο ταξίδι του Lyndon B. Johnson που ξεκίνησε απο το τραγικό γεγονός, σημαδεύτηκε απο την μάχη για την ψήφιση του νόμου περί Πολιτικών Δικαιωμάτων και κατέληξε με την δική του προεκλογική καμπάνια, την οποία και κέρδισε το 1965."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jay Roach ("Austin Powers", "Meet The Parents", "Trumbo"), ενω το σενάριο υπογράφει ο Robert Schenkkan ("The Pacific").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Προέδρου Johnson βρίσκεται ο Bryan Cranston ("Breaking Bad"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Anthony Mackie ("Avengers: Age of Ultron"), Melissa Leo ("Wayward Pines"), Frank Langella ("Robot & Frank"), Toby Huss ("Halt & Catch Fire"), Stephen Root ("Boardwalk Empire"), Bradley Whitford ("The West Wing"), Joe Morton ("Eureka").

Με έναν εντελώς μεταμορφωμένο Bryan Cranston και ένα πλούσιο υποστηρικτικό cast, το "All The Way" φαντάζει σαν ένα αξιόλογο βιογραφικό δράμα.

Η τηλεταινία θα προβληθεί στις 21 Μαϊου στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.