Πρώτο Trailer Από Το "A Teacher" Του FX

0

Το FX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "A Teacher", την δραματική, limited τηλεοπτική σειρά της Hannah Fidell. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πικάντικη σειρά, με ιστορία που εστιάζει στην ερωτική σχέση μιας καθηγήτριας με έναν μαθητή της, ένα φαινόμενο που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media της Αμερικής, καθώς τα περιστατικά είναι πάρα πολλά.

"Όμορφη και ιδιαίτερα αινιγματική, η Claire είναι η νεότερη καθηγήτρια στο Λύκειο του Westerbrook. Απογοητευμένη από τον γάμο της με τον κολεγιακό έρωτα της Matt Mitchell, αποξενωμένη από τον αδελφό της Nate Wilson και απελπισμένη για επαφή, η Claire γίνεται γρήγορα φίλη με την συνάδελφο της Kathryn Sanders. Όμως, η ζωή της Claire θα αλλάξει όταν ο Eric, ένας μαθητής της στο μάθημα των Αγγλικών, αρχίζει να ενδιαφέρεται για αυτήν.
Δημοφιλής και εξωστρεφής, ο Eric είναι ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου και σχεδόν αχώριστος με τους καλύτερους του φίλους, Logan Davis και Josh Smith. Όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, όμως ο Eric είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί την πίεση του σχολείου, τις αιτήσεις για τα κολέγια και μια δουλειά ημιαπασχόλησης, ενώ την ίδια ώρα πρέπει να φροντίζει τα δυο νεότερα αδέλφια του, για να μπορεί να εργάζεται η μητέρα του Sandy.
Η Claire και ο Eric ανακαλύπτουν μια αδιαμφισβήτητη σύνδεση, που τους επιτρέπει να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα τους. Όμως η σχέση τους τρέχει πολύ πιο γρήγορα απ΄όσο περίμεναν. Η μόνιμη ζημιά που προκαλείται από την γνωστοποίηση της παράνομης σχέσης τους γίνεται αφόρητη για τους ίδιους, τους φίλους και τις οικογένειες τους."

Δημιουργός της σειράς είναι η Hannah Fidell ("The Long Dumb Road"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στο δικό της ομώνυμο φιλμ του 2013. Πρωταγωνιστούν οι Kate Mara, Nick Robinson, Ashley Zukerman, Shane Harper, Dylan Schmid, Camila Perez, Matt Raymond, Charlie Zeltzer.

Το "A Teacher" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το FX και το Hulu, στις 10 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.