Πρώτο Trailer Απο Το "A Discovery Of Witches"

0

Το δίκτυο Sky, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "A Discovery Of Witches", την σειρά φαντασίας που είναι βασισμένη στο πρώτο βιβλίο απο την "All Souls Trilogy", την τριλογία φαντασίας που έγραψε η Deborah Harkness. Το πρώτο trailer φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά που κινείται περισσότερο στο ρομαντικό δράμα και πολύ λιγότερο στο μεταφυσικό, με ότι και αν αυτό σημαίνει.

"Η ιστορία εστιάζει στην Diana Bishop, μια νεαρή καθήγητρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, που είναι απόγονος των Μαγισσών του Salem. Οταν η Diana άθελα της θα ξεκλειδώσει ένα μαγεμένο χειρόγραφο, θα αναγκαστεί να ενστερνιστεί την μαγεία που βρίσκεται στο αίμα της και θα εμπλακεί σε ένα απαγορευμένο ρομάτζο με τον γοητευτικό, αρχαίο βρυκόλακα Matthew Clairmont."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Kate Brooke ("Mr Selfridge"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Jane Tranter και Julie Gardner της Bad Wolf.

Πρωταγωνιστούν οι Teresa Palmer ("Hacksaw Ridge"), Matthew Goode ("Downton Abbey", "Stoker"), Gregg Chillin ("Da Vinci's Demons"), Owen Teale, Malin Buska, Julian Kostov, Nila Aalia, Pino Maiello, Alex Kingston.

Το "A Discovery Of Witches" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο μέσα απο το Sky.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.