Πρώτο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Runaways"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σεζόν του "Marvel's Runaways", την comic σειρά της Marvel που η αλήθεια είναι δεν έχει καταφέρει να ενθουσιάσει. Η σειρά του Hulu που είναι βασισμένη στο comic των Brian K. Vaughan και Adrian Alphona, επιστρέφει με μια τρίτη σεζόν που σύμφωνα με τον παραγωγό Jeph Loeb, θα διαθέτει crossover με την σειρά "Cloak & Dagger".

"Σε μια τρίτη σεζόν που είναι γεμάτη δράση, οι Runaways αναζητούν για τους αιχμάλωτους φίλους τους Chase, Gert και Karolina. Τα παιδιά έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με εναν ασταμάτητο εχθρό που έχει στοχοποιήσει την Leslie και το μωρό που κυοφορεί. Η Nico τους παρασύρει όλους σε ενα σκοτεινό βασίλειο όπου η ηγεμόνας του Morgan le Fay (Elizabeth Hurley), αποτελεί την πιο μοχθηρή αντίπαλο που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ τα παιδιά."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Josh Schwartz ("Gossip Girl", "Chuck") και Stephanie Savage ("The O.C."), οι οποίοι εκτελούν και χρέη showrunners αλλά και παραγωγών μαζί με τους Jeph Loeb ("Marvel’s Jessica Jones") και Jim Chory ("Marvel’s Daredevil").

Πρωταγωνιστούν οι Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Wesiman, Brigid Brannagh, James Yaegashi, Brittany Ishibashi και Elizabeth Hurley.

Η τρίτη σεζόν του "Marvel's Runaways" θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.