Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Lost In Space"

1

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την τρίτη και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Lost in Space". Το trailer φανερώνει ένα επικό επίλογο σε μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, που αν και είχε τα θεματάκια της, ήταν πολύ ευχάριστη στο μάτι, χάρις στο πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής.

Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Lost In Space"

"Στην τρίτη και τελευταία σεζόν του 'Lost in Space', το διακύβευμα είναι μεγαλύτερο από ποτέ και τα ένστικτα επιβίωσης της οικογένειας Robinson θα δοκιμαστούν. Ύστερα από ένα χρόνο, όπου βρέθηκαν παγιδευμένοι σε έναν μυστηριώδη πλανήτη, οι Judy, Penny, Will και το ρομπότ, θα πρέπει να οδηγήσουν τους 97 νεαρούς άποικους σε μια τρομακτική εκκένωση, όχι όμως πριν αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που θα αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα. Την ίδια ώρα, ο John και η Maureen, με τον Don στο πλευρό τους, θα πρέπει να ξεπεράσουν πολύ δύσκολα εμπόδια, καθώς προσπαθούν να ενωθούν ξανά με τα παιδιά τους. Οι Robinsons θα πρέπει να παλέψουν όχι μόνο με την αίσθηση του να νιώθεις χαμένος, αλλά και το να είσαι αποκομμένος από αυτούς που αγαπάς, καθώς αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη εξωγήινη απειλή μέχρι σήμερα."

Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Lost In Space"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Zack Estrin, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Matt Sazama και Burk Sharpless ("Dracula Untold"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Kevin Burns ("Ancient Aliens") και τον Neil Marshall ("The Descent", "Centurion", "Black Sails", "Game of Thrones").

Πρωταγωνιστούν ο Toby Stephens ("Black Sails", "Die Another Day"), Molly Parker ("House of Cards", "Deadwood"), Taylor Russell ("Falling Skies"), Mina Sundwall ("Maggie’s Plan", "Freeheld"), Maxwell Jenkins ("Sense8", "Betrayal"), Parker Posey ("Café Society", "Mascot", "A Mighty Wind"), Ignacio Serricchio ("Bones", "The Wedding Ringer").

Η τρίτη σαιζόν του "Lost In Space" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

1 Σχόλιο