Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Doom Patrol"

0

Το HBO Max, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την τρίτη σεζόν του "Doom Patrol", την comic τηλεοπτική σειρά του DC Universe.

"Η τρίτη σεζόν ανοίγει με την κορύφωση της σύγκρουσης ανάμεσα στην Dorothy (Abi Monterey) και του Candlemaker, που οδηγεί σε μια ολέθρια απώλεια. Η Doom Patrol βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι και το κάθε μέλος πασχίζει να αντιμετωπίσει το ποιος είναι και το ποιος θέλει να γίνει. Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα, όταν η Madame Rouge (Michelle Gomez) καταφθάνει με μια χρονομηχανή με μια συγκεκριμένη αποστολή, αν βέβαια μπορέσει να θυμηθεί ποια είναι."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Carver ("Frequency", "Being Human"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti ("Arrow" & "The Flash"), Geoff Johns και Sarah Schechter.

Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Doom Patrol"

Πρωταγωνιστούν οι Timothy Dalton, Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero, Riley Shanahan, Alan Tudyk, Abigail Shapiro, Joivan Wade, Matthew Zuk, Karen Obilom, Skye Roberts, Shay Mack, Michelle Gomez.

Η δεύτερη σεζόν του "Doom Patrol" θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το HBO Max στις 23 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.