Πρώτο Trailer Από Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Halo"

0

Το Paramount+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Halo", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου δημοφιλούς videogame της Microsoft. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πλούσια και ακριβή παραγωγή, σε ένα project που ταλαιπωρήθηκε πολύ από συνεχείς αναβολές και αλλαγές στην δημιουργική ομάδα.

"Η σειρά καταγράφει την επική διαμάχη διάρκειας 26 αιώνων, ανάμεσα στην ανθρωπότητα και μια εξωγήινη απειλή γνωστή ως Covenant, υφαίνοντας προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και μια πολύ πλούσια σε φαντασία εκδοχή του μέλλοντος. Για να κερδηθεί ο πόλεμος, η εξαιρετική επιστήμονας Dr. Halsey (Natascha McElhone) δημιούργησε τους Spartans, γενετικά και τεχνολογικά βελτιωμένους σούπερ στρατιώτες."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Kyle Killen ("Lone Star", "Awake") και Steven Kane ("The Last Ship"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, ενώ στην θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Darryl Frank, Justin Falvey και Steven Spielberg.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Master Chief Spartan John-117 βρίσκεται ο Pablo Schreiber, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jen Taylor, Natascha McElhone, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Kate Kennedy, Yerin Ha, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Olive Gray, Charlie Murphy, Bentley Kalu, Danny Sapani.

Η σειρά του Kyle Killen αποτελεί την δεύτερη προσπάθεια μεταφοράς του videogame στην τηλεόραση, καθώς το 2014 το Xbox υλοποίησε το "Halo: Nightfall", μια τηλεοπτική σειρά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας της Microsoft, με πρωταγωνιστή τον Mike Colter ("Luke Cage") και παραγωγό τον Ridley Scott, μια σειρά που δεν ενθουσίασε και δεν μακροημέρευσε.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του "Halo" θα διατεθεί από το Paramount+ στις αρχές του 2022.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Την Τηλεοπτική Σειρά Του "Halo"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.