Πρώτο Trailer Απο Την Τηλεοπτική Σειρά "The Passage"

0

Το Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Passage", την υψηλού προφίλ σειρά των Ridley Scott και Matt Reeves. Αν και οι προσδοκίες μας για την τηλεοπτική μεταφορά της τριλογίας βιβλίων του Justin Cronin ήταν πολύ υψηλές, το πρώτο trailer είναι μάλλον απογοητευτικό, καθώς φανερώνει μια αποστειρωμένη μεταφορά που δεν φαίνεται να διαθέτει τον hardcore τόνο των βιβλίων.

"Η ιστορία της σειράς χωρίζεται σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Στο παρόν, η 10χρονη Amy Bellafonte (Sidney) φαίνεται πως διαθέτει ειδικές δυνάμεις που τις επιτρέπουν να επικοινωνεί με τα 'virals', τρομακτικά πλάσματα που κάποτε ήταν άνθρωποι. Μέσα απο flashbacks, η Amy αφηγείται την ιστορία της, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την γένεση αυτών των πλασμάτων.

Υστερα απο τον θάνατο της μητέρας της, η Amy καταλήγει στην πρόνοια και απο εκεί στον Πράκτορα του FBI Brad Wolgast (Gossellaar), ο οποίος θα πρέπει να την οδηγήσει στο Πρόγραμμα Noah, μια απόρρητη, κυβερνητική ιατρική εγκατάσταση στο Colorado, όπου δοκιμάζεται ένα φάρμακο που μετατρέπει τους ανθρώπους σε φονικές μηχανές με μεταφυσικές ικανότητες.

Ομως μια τραγωδία απο το παρελθόν του Wolgast, τον κάνει να αναθεωρήσει για την παράδοση της Amy. Καθώς ο Wolgast συνοδεύει την Amy στο Πρόγραμμα Noah, οι δυο τους σχηματίζουν ένα δεσμό και προσπαθούν να αποδράσουν στον Καναδά, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Καθώς η ιστορία ακολουθεί την Amy τόσο στο Colorado όσο και στη California, γίνεται ξεκάθαρο ότι το μικρό κορίτσι ίσως να αποτελεί το κλειδί για την διάσωση της ανθρωπότητας. Την ίδια ώρα, η Sarah (Ferrin), ο Peter (Britt) και η Alicia (Rodriguez), προσπαθούν να σταματήσουν την μόλυνση που απελεί την ανθρωπότητα."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Liz Heldens ("Friday Night Lights"), την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο Marcos Siega ("The Following", "Dexter"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι σκηνοθέτες Matt Reeves ("Let Me In", "Dawn of the Planet of the Apes", "Cloverfield") και Ridley Scott ("Alien").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Mark-Paul Gosselaar ("Franklin & Bash", "Pitch"), Genesis Rodriguez ("Time After Time"), Vincent Piazza ("Boardwalk Empire"), Brianne Howey ("The Exorcist"), BJ Britt ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Jennifer Ferrin ("Time After Time") και Saniyya Sidney ("Fences").

Η νέα μεταφυσική, τηλεοπτική σειρά του Fox, είναι βασισμένη στην τριλογία βιβλίων που έγραψε ο Justin Cronin. Η σειρά βιβλίων του Cronin ξεκίνησε το 2010 με την κυκλοφορία της νουβέλας "The Passage", το 2012 ακολούθησε το "The Twelve" και η τριλογία ολοκληρώθηκε το 2016 με την κυκλοφορία του "The City of Mirrors".

Το "The Passage" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.