Πρώτο Trailer Απο Την Τέταρτη Σεζόν Του "The Man in the High Castle"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "The Man In The High Castle", μια σεζόν που θα είναι και η τελευταία. Το πρώτο trailer φανερώνει μια εκρηκτική τέταρτη σεζόν, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και sci-fi χαρακτήρα.

"Η τελευταία σεζόν του 'The Man in the High Castle' θα διαταραχθεί απο τον πόλεμο και την επανάσταση. Η Αντίσταση εξελίσσεται σε γενικευμένη επανάσταση, οδηγούμενη απο το όραμα της Juliana Crain (Alexa Davalos) για εναν καλύτερο κόσμο. Ενα νέο Μαύρο επαναστατικό κίνημα αναδύεται για να πολεμήσει τις δυνάμεις του Ναζισμού και του Ιμπεριαλισμού. Ο Γενικός Επιθεωρητής της Αυτοκρατορίας Takeshi Kido (Joel De La Fuente), θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στην πατρίδα του και τους δεσμούς της οικογένειας. Την ίδια ώρα ο John Smith (Rufus Sewell), θα βρεθεί κοντά στην πύλη για το άλλο σύμπαν που κατασκεύασαν οι Ναζί, γοητευμένος απο την πιθανότητα να διαβεί ενα μονοπάτι που κανείς άλλος δεν έχει πάρει."

Πρώτο Trailer Απο Την Τέταρτη Σεζόν Του "The Man in the High Castle"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Frank Spotnitz ("The X-Files") βασισμένος στην ιστορία του Philip K. Dick, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Ridley Scott, David W. Zucker και ο David Semel ("American Dreams").

Πρωταγωνιστούν οι Alexa Davalos, Rufus Sewell, Luke Kleintank, DJ Qualls, Rupert Evans, Chelah Horsdal, Arnold Chun, Joel de la Fuente, Cary-Hiroyuki Tagawa.

Η τέταρτη και τελευταία σαιζόν του "The Man In The High Castle" θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου, μέσα απο το Amazon Prime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.