Πρώτο Trailer Απο Την Sci-Fi Σειρά "Ad Vitam"

0

Το Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], κυκλοφορησε το πρώτο trailer απο το "Ad Vitam", μια νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των εταιρειών παραγωγής Kelija & Arte France. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα σειρά με όμορφη αισθητική, που εξελίσσεται σε μια εποχή όπου η αθανασία είναι πλέον γεγονός, αλλά χωρίς την απουσία δυσάρεστων συνεπειών για την ανθρωπότητα.

"Μια νέα διαδικασία αναζωογόνησης επιτρέπει στους ανθρώπους να ζούν για πάντα, όμως όταν ένας αριθμός εφηβικών αυτοκτονιών συγκλονίζει τον φαινομενικά αειθαλή πληθυσμό, ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός ερευνητής με την βοήθεια ενός αντιδραστικού 20χρονου, αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω απο τα γεγονότα. Μαζί, θα εισέλθουν στον υπόκοσμο των εναλλακτικών θρησκειών, κρυμμένων συνομωσιών και τις επιλογές της ζωής (ή του θανάτου)."

Στη σκηνοθεσία της Γαλλικής σειράς βρίσκεται ο Thomas Cailley ("Love at First Fight"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sébastien Mounier ("Trepalium").

Πρωταγωνιστούν οι Yvan Attal, Garance Marillier, Niels Schneider, Rod Paradot, Anne Azoulay, Hanna Schygulla και Ariane Labed.

Η sci-fi σειρά των έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ πρός το παρόν δεν διαθέτει τηλεοπτική στέγη.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.