Πρώτο Trailer Απο Την Νέα Τηλεοπτική Σειρά "The Whispers"

0

Το δίκτυο ABC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Whispers", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Steven Spielberg, που αρχικά είχε τον τίτλο "The Visitors".

"Βασισμένη στην ιστορία "Zero Hour" του Ray Bradbury (“Fahrenheit 451”), η νέα τηλεοπτική σειρά εστιάζει στην μάχη που δίνει η ανθρωπότητα ενάντια στο χρόνο, σε μια προσπάθεια να νικήσει έναν αφανή εξωγήινο εχθρό που προσπαθεί να καταστρέψει τον κόσμο, χρησιμοποιώντας εναντίον μας τον πιο πολύτιμο πόρο της ζωής μας: τα παιδιά μας. Καθώς τα παιδιά άθελα τους βοηθούν τους αφανείς εχθρούς, ο χρόνος της ανθρωπότητας μετρά αντίστροφα."

Την μεταφορά της ιστορίας έχει αναλάβει ο Soo Hugh ("The Killing", "Under the Dome"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Dawn Parouse ("Hatfields & McCoys"), Matt Olmstead ("Prison Break"), Darryl Frank, Justin Falvey και ο Steven Spielberg.

The-Whispers-abc-poster

Πρωταγωνιστούν οι Lily Rabe ("American Horror Story"), Milo Ventimiglia ("Heroes"), Barry Sloane, Derek Webster, Brianna Brown, Catalina Denis, Kylie Rogers, Kyle Harrison Breitkopf.

Υστερα απο τα μέτρια εως αδιάφορα "Falling Skies" και "Under the Dome", ο Steven Spielberg επιστρέφει με μια ακόμη sci-fi τηλεοπτική σειρά, που ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2014, θα σκηνοθετήσει ο Mark Romanek ("Never Let Me Go").

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.