Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Suspicion"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Suspicion", τη νέα σειρά μυστηρίου, που είναι βασισμένη στη βραβευμένη Ισραηλινή τηλεοπτική σειρά "False Flag". Το trailer φανερώνει ένα δραματικό θρίλερ που εστιάζει σε τέσσερα νεαρά άτομα, που ξαφνικά βρίσκονται κατηγορούμενα για κάτι που δεν έκαναν, έχοντας πέσει θύματα μια πιθανής συνωμοσίας. Ένα trailer που η αλήθεια είναι πως δεν μας ενθουσίασε, καθώς είναι φτωχό σε δράση.

"Όταν ο γιος μιας επιφανούς επιχειρηματία απάγεται από ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, οι υποψίες πέφτουν σύντομα πάνω σε τέσσερις φαινομενικά συνηθισμένος Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τη συγκεκριμένη νύχτα. Καθώς βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν διεθνές αγώνα γάτας-ποντικιού, για να ξεφύγουν από τις συνδυασμένες δυνάμεις της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος και το FBI και να αποδείξουν την αθωότητα τους, διαπιστώνουν πως κανείς δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Ποιος βρίσκεται πίσω από τη μυστηριώδη απαγωγή και ποιος είναι ένοχος μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα?"

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Suspicion"

Το σενάριο της σειράς που χαρακτηρίζεται ως ένα υψηλού ρυθμού θρίλερ-δράσης, έχει γράψει ο Rob Williams ("Man in the High Castle"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner αλλά και παραγωγού μαζί με τους Chris Long ("The Americans"), Howard Burch, Avi Nir, Anna Winger και Darin McLeod ("Watchmen").

Πρωταγωνιστούν οι Uma Thurman ("Kill Bill"), Noah Emmerich ("The Americans"), Georgina Campbell ("Black Mirror"), Elyes Gabel ("Scorpion"), Elizabeth Henstridge ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Tom Rhys-Harries ("White Lines"), Angel Coulby ("Dancing on the Edge"), Kunal Nayyar ("The Big Bang Theory").

Το "Suspicion" θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε