Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "La Brea"

0

Το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "La Brea", την σειρά φαντασίας του David Appelbaum. Το trailer φανερώνει μια περιπετειώδη τηλεοπτική σειρά με ενδιαφέρον concept, που όμως θα είχε πολύ καλύτερη τύχη αν είχε υλοποιηθεί από κάποια υπηρεσία streaming και όχι με το περιορισμένο budget του NBC.

"Μια επική περιπέτεια ξεκινά, όταν μια τεράστια καταβόθρα (sinkhole) ανοίγει ξαφνικά στην μέση του Los Angeles, καταπίνοντας ανθρώπους, ακόμη και ολόκληρα κτίρια. Όμως κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που έπεσαν μέσα επιβίωσαν και πλέον θα πρέπει να παλέψουν για τις ζωές τους, σε αυτόν τον αρχέγονο, μυστηριώδη υπόγειο κόσμο. Την ίδια ώρα, αυτοί που βρίσκονται στην επιφάνεια προσπαθούν να ανακαλύψουν τι ακριβώς έχει συμβεί."

Δημιουργός της σειράς είναι ο David Appelbaum ("The Mentalist", "NCIS: New Orleans"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott και Rachel Kaplan.

Πρωταγωνιστούν οι Natalie Zea, Eoin Macken, Jack Martin, Zyra Gorecki, Jon Seda, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Nicholas Gonzalez, Lily Santiago, Chloe De Los Santos και Josh McKenzie.

Το "La Brea" θα κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.