Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Firebite"

0

Το AMC+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Firebite", την τηλεοπτική σειρά φαντασίας του Warwick Thronton. Το trailer φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά με ύφος "Mad Max", αλλά και χαμηλό budget.

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Firebite"

"Η σειρά εξελίσσεται σε μια απομακρυσμένη πόλη εξόρυξης στην έρημο της Νότιας Αυστραλίας, μια κυψέλη που φιλοξενεί το τελευταίο προπύργιο βρικολάκων, που εστάλησαν από την Βρετανία στην Αυστραλία το 1788, για να εξαλείψουν τους ντόπιους πληθυσμούς. Προστατευμένη από τον ήλιο, σε υπόγεια ορυχεία και τούνελ που περιβάλουν την πόλη μέχρι και σήμερα, οι αριθμοί της αποικίας και η πείνα της μεγαλώνουν. Ο πόλεμος πλησιάζει. Ο Tyson και η Shanika βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Όμως τι ελπίδες έχουν ένας γενναίος & απερίσκεπτος άνδρας και μια μια ορφανή 17χρονη, απέναντι σε αυτά τα μοχθηρά και αιμοδιψή παράσιτα, όταν λεγεώνες πολεμιστών δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν?"

Πρώτο Trailer Από Την Νέα Σειρά "Firebite"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Αυστραλός Warwick Thronton ("The Beach" doc, "Samson & Delilah"), ο οποίος εκτελεί χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

Πρωταγωνιστούν οι Yael Stone ("Orange is the New Black"), Rob Collins ("Extraction"), Callan Mulvey ("Avengers: End Game"), Shantae Barnes-Cowan, Thibul Nettle.

Το "Firebite" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το AMC+ στις 16 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer [IGN]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.