Πρώτο Trailer Απο Την Μίνι Σειρά "Patrick Melrose"

0

Το δίκτυο Sky Atlantic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Patrick Melrose", μια νέα τηλεοπτική, μίνι σειρά πέντε επεισοδίων, που αποτελεί μια συμπαραγωγή με το αμερικανικό δίκτυο Showtime. Το πρώτο trailer προειδεάζει για μια αξιόλογη τηλεοπτική σειρά, καθώς φαίνεται να συνδυάζει αρμονικά το δράμα με την κωμωδία.

"Βασισμένη στη σειρά βιβλίων που έγραψε ο Edward St. Aubyn, το Melrose ασκεί κριτική στην ανώτερη κοινωνική τάξη, καθώς καταγράφει την οδυνηρή οδύσσεια του πρωταγωνιστή, απο την άκρως τραυματική παιδική του ηλικία μέχρι την χρήση ουσιών στα ενήλικα χρόνια του και τελικά στην αποθεραπεία του.
Ο Patrick Melrose είναι ένας αριστοκράτης και εξαιρετικά αστείος playboy, που πασχίζει να ξεπεράσει την ζημιά που του προκάλεσε ο βίαιος πατέρας του και την αδιαφορία της μητέρας του που ανέχθηκε αυτή τη συμπεριφορά.

Το κάθε επεισόδιο ακολουθεί και μια απο τις πέντε νουβέλες και εξελίσσεται κατά την διάρκεια μερικών ιδιαίτερα έντονων ημερών της ζωής του πρωταγωνιστή. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Γαλλία του 60', την Νέα Υόρκη του 80' και την Βρετανία στις αρχές του 2000."

Το σενάριο και των πέντε επεισοδίων έχει γράψει ο David Nicholls ("Far From the Madding Crowd"), βασισμένος φυσικά στις νουβέλες του Edward St. Aubyn.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Patrick Melrose βρίσκεται ο Benedict Cumberbatch ("Sherlock", "Dr. Strange"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Hugo Weaving ("The Lord of the Rings"), Jennifer Jason Leigh ("The Hateful Eight"), Blythe Danner ("Meet the Parents"), Allison Williams ("Girls"), Jessica Raine ("Fortitude"), Holliday Grainger ("Cinderella") και Anna Madeley ("Utopia").

Το "Patrick Melrose" θα κάνει πρεμιέρα στο Sky Atlantic μέσα στο 2018, ενώ λίγο αργότερα θα προβληθεί και στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.