Πρώτο Trailer Απο Την Μίνι Σειρά "Mars"

0

Το National Geographic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mars", την πρώτη σειρά σεναρίου του δικτύου που εστιάζει σε μια μελλοντική προσεδάφιση στον πλανήτη Άρη.

Η υβριδική σειρά που συνδυάζει το ντοκιμαντέρ με ένα φανταστικό σενάριο, εξελίσσεται ταυτόχρονα στο σήμερα και στο έτος 2033, όπου το διαστημόπλοιο Daedalus της διεθνούς αποστολής είναι έτοιμο να προσεδαφιστεί στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει ο σκηνοθέτης Ron Howard ("Rush", "A Beautiful Man") και ο παραγωγός Brian Grazer, ενώ στην θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Μεξικανός Everardo Gout ("Days of Grace").

Πρώτο Trailer Απο Την Μίνι Σειρά "Mars"

Πρωταγωνιστούν οι Alex Saracco, Stephen Saracco, Alberto Ammann, Ben Cotton, Jihae, Anamaria Marinca, Olivier Martinez, Clémentine Poidatz, Sammi Rotibi, Cosima Shaw.

Το Mars που θα αποτελείται απο έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Nat Geo, ενώ λίγο πρίν την πρεμιέρα της σειράς θα κυκλοφορήσει διαδυκτιακά το "Before Mars", μια prequel ιστορία που θα προετοιμάσει το έδαφος της ιστορίας.

Δείτε το trailer:

Πρώτο Trailer Απο Την Μίνι Σειρά "Mars"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.