Πρώτο Trailer Από Την Κωμωδία "Ghosts"

0

Το CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Ghosts", την αμερικανική διασκευή της ομώνυμης βρετανικής σειράς του BBC One.

"Η ιστορία ακολουθεί την δημοσιογράφο Samantha (Rose McIver) και τον ανερχόμενο σεφ Jay (Utkarsh Ambudkar), οι οποίοι αποφασίζουν να ρισκάρουν και να ρίξουν όλα τα χρήματα τους στην τεράστια έπαυλη που κληρονόμησαν και να την μετατρέψουν σε πανδοχείο. Αυτό που δεν γνώριζαν όμως, είναι πως η έπαυλη κατοικείται από τα πολλά πνεύματα των προηγούμενων νεκρών κατοίκων.
Μια ποικιλόμορφη ομάδα ψυχών που αποτελείται από μια τραγουδίστρια της εποχής της Ποτοαπαγόρευσης, έναν πομπώδη άνδρα της πολιτοφυλακής του 1700, έναν hippie του 60' που του αρέσουν τα παραισθησιογόνα, έναν ενθουσιώδη αρχηγό των προσκόπων, έναν Viking εξερευνητή από το 1009, ένα στιλάτο χρηματιστή των 90s, έναν σαρκαστικό Ινδιάνο από το 1500 και την γυναίκα και σύζυγο ενός βαρώνου του 1800, που είναι πρόγονος της Samantha."

Πρώτο Trailer Από Την Κωμωδία "Ghosts"

Το σενάριο της διασκευής έχουν γράψει οι Joe Port ("Zoey's Extraordinary Playlist") και Joe Wiseman ("Perfect Couples"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Trent O’Donnell.

Πρωταγωνιστούν οι Rose McIver ("iZombie"), Utkarsh Ambudkar, Brandon Scott Jones, Richie Moriarty, Danielle Pinnock, Asher Grodman, Devan Chandler Long, Rebecca Wisocky, Sheila Carrasco, Román Zaragoza.

Το "Ghosts" θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο μέσα από το CBS.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.