Πρώτο Trailer Από Την Έκτη Σεζόν Του "Fear the Walking Dead"

0

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την έκτη σεζόν του "Fear The Walking Dead", την spin-off σειρά απο το σύμπαν του "The Walking Dead". Το καλοφτιαγμένο trailer φανερώνει μια σκοτεινή και ενδιαφερουσα έκτη σεζόν, σε μια σειρά γεμάτη σκαμπανεβάσματα τόσο στην ιστορία, όσο και στον ρυθμό της.

"Ύστερα από τα χτυπήματα της Virginia και των Pioneers, η ομάδα είναι πλέον διασκορπισμένη στους καταυλισμούς της. Ύστερα από το 'Just Live', το τελευταίο μήνυμα του Morgan στο τέλος της πέμπτης σεζόν, ήρθε η ώρα να μάθουμε τι ακριβώς σημαίνει για το κάθε μέλος της ομάδας.
Κάποιοι θα βρουν την σταθερότητα και τις ευκαιρίες μέσα στις κοινότητες της Virginia ενδιαφέρουσες, κάποιοι θα βυθιστούν στο σκοτάδι, ενώ άλλοι θα αντεπιτεθούν σε αυτό που τους επιβλήθηκε. Η ζωή πίσω από τα τείχη της Virginia, θα τους δοκιμάσει όλους και με διαφορετικούς τρόπους, αναγκάζοντας τους να ορίσουν το ποιοι είναι σε αυτόν τον νέο κόσμο."

Showrunners στην έκτη σεζόν είναι οι Andrew Chambliss ("Once Upon a Time") και Ian Goldberg ("Dead of Summer"), ενώ χρέη παραγωγού εκτελεί ο Scott M. Gimple, ο τέως showrunner του "The Walking Dead".

Στους πρωταγωνιστικούς βρίσκονται οι Lennie James ("The Walking Dead"), Alycia Debnam Carey, Elizabeth Rodriguez, Danay Garcia, Ruben Blades, Colman Domingo, Garret Dillahunt ("The Mindy Project"), Jenna Elfman ("Dharma and Greg"), Maggie Grace ("Lost") και Alexa Nisenson.

Η έκτη σεζόν του "Fear The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.