Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Twilight Zone"

0

Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που όχι μόνο δεν ενθουσίασε, αλλά συγκέντρωσε και πλήθος αρνητικών σχολίων, η νέα εκδοχή του "The Twilight Zone" επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν, που ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερη.

Την υλοποίηση του νέου reboot της ανθολογίας τρόμου έχουν αναλάβει ο Simon Kinberg ("X-Men: Apocalypse") και ο Jordan Peele ("Get Out"), ο οποίος προλογίζει το κάθε επεισόδιο.

H original σειρά του "The Twilight Zone", δημιουργήθηκε απο τον Rod Serling το 1959 και προβλήθηκε μέχρι το 1964 στο δίκτυο CBS, με την μορφή αυτοτελών επεισοδίων μυστηρίου. Το 1985 η σειρά επέστρεψε με άλλες 4 σαιζόν, για να επανεμφανιστεί το 2002 με μόλις μια σαιζόν.

Το 1983 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία αποτελούμενη απο τέσσερις διαφορετικές ιστορίες σκηνοθετημένες απο τους Joe Dante, John Landis, George Miller και Steven Spielberg. Αν και εισπρακτικά η ταινία δεν πήγε και πολύ καλά, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό με την τέταρτη ιστορία να κλέβει την πάρασταση με τον John Lithgow να είναι απολαυστικός ως ο τρελός επιβάτης του αεροπλάνου που βλέπει ενα πλάσμα να ξηλώνει το φτερό του.

Πρώτο Trailer Από Την Δεύτερη Σεζόν Του "The Twilight Zone"

Μέσα στη δεύτερη σεζόν θα εμφανιστούν οι Jenna Elfman, Chris Meloni, Gretchen Mol, Morena Baccarin, Kylie Bunbury, Ethan Embry, Sky Ferreira, Tavi Gevinson, Topher Grace, Tony Hale, Gillian Jacobs, David Krumholtz, Thomas Lennon, Sophia Macy, Natalie Martinez, Joel McHale, Paula Newsome, Billy Porter, Jimmi Simpson, Jurnee Smollett, Daniel Sunjata, Damon Wayans Jr..

Η δεύτερη σεζόν του "The Twilight Zone" θα διατεθεί μέσα από το CBS All Access, στις 25 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.